حمایت جدی انجمن آثار و مفاخر کشور از پژوهش‌های مرتبط با حکیم ابوالقاسم فردوسی + فیلم ارسال ۳۸۶ مقاله به سومین همایش حکیم ابوالقاسم فردوسی + ویدئو فرماندار مشهد: فردوسی بزرگ جایگاه خاصی در ذهن و روان همه ایرانیان دارد مسگرانی: نوجوانان و جوانان ما آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به خصوص شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه فقط برای دوره فردوسی نبوده، بلکه برای امروز و فردای ماست ادبیات امروز باید همچون شاهنامه مسئله‌محور باشد زمان پخش سریال «بامداد خمار» مشخص شد| ادغام دو قسمت پایانی سریال «آبان» تصویرگر تصنیف‌های زندگی | یادی از پرویز مشکاتیان استاد بی‌بدیل سنتور حکم تتلو شکسته شد +عکس سلام سینما؛ نسخه مجازی | درنگی در باب چرخش غیرحرفه‌ای بازیگری به سمت بلاگر‌ها فضای مجازی، سکوی پرتاب چهره‌های جدید | چگونه بلاگر‌های مشهدی راه خود را به تلویزیون و سینما باز کردند؟ لودمیلا اولیتسکایا، نویسنده مطرح و معاصر روس: به جنبه انسانی بیشتر علاقه مندم تا تحلیل سیاسی آموزش داستان نویسی | صحبت‌های بی آغاز (بخش دوم) صدور مجوز ساخت برای ۴ فیلم‌ساز در ستایش آرکتایپ و نگاه مینیمال مؤلفش | وقتی سلیقه، سالن‌ها را از عنصر دیدن خالی می‌کند بازی دروغ‌ها در روشنایی چراغ‌های کم‌سو | گزارشی از نمایش «بلوف زودرس» در پردیس تئاتر مستقل مشهد پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود رونمایی از پوستر همایش ملی بزرگداشت فردوسی در نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد
سرخط خبرها

اجرای پرانرژی «اشوان» سالن را روی هوا برد | ۱۰۰ دقیقه تشویق ممتد در جشنواره موسیقی فجر

  • کد خبر: ۲۱۱۹۵۸
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
اجرای پرانرژی «اشوان» سالن را روی هوا برد | ۱۰۰ دقیقه تشویق ممتد در جشنواره موسیقی فجر
«اشوان» در سومین شب جشنواره موسیقی فجر، یک اجرای پر انرژی را تجربه کرد، در ۱۰۰ دقیقه موسیقی سالن را به آتش کشید و مخاطبانش را روی هوا برد.

به گزارش شهرآرانیوز در سومین شب سی‌ونهمین دوره جشنواره موسیقی فجر، اشوان در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی به روی صحنه رفت. خواننده جوان و بدون حاشیه‌ای که طی سالیان اخیر توانسته هواداران دوآتشه بسیاری را جذب کند.

نخستین نکته‌ای که در اجرای شب گذشته اشوان کاملا مشهود به نظر می‌رسید، انرژی بالای این خواننده است که سبب شد تا تمام دقایق اجرای او، روی دور تند باشد. با اینکه اشوان اعلام کرد که کمتر از ۲۴ ساعت است که از کنسرت رشت بازگشته و تمام مسیر را با اتوبوس آمده، اما کوچک‌ترین نشانی از خستگی در اجرای این خواننده وجود نداشت.

اجرایی پر انرژی و تشویق ممتد مخاطب

اشوان همچنین عنوان کرد که عده‌ای می‌گویند «برخی خوانندگان در اجرا‌های جشنواره موسیقی فجر، کم‌می‌گذارند»، اما او امشب نشان می‌دهد که چنین چیزی اصلا درست نیست؛ البته که اشوان، همواره در اجراهایش، بسیار پرانرژی ظاهر شده که همین اتفاق سبب می‌شود تا تشویق مخاطبانش نیز برای یک لحظه قطع نشود.

اشوان، خواننده‌ای که اکنون تجربه ۷ سال اجرای زنده را دارد و در همه این سال‌ها توانسته روی دور ثابتی از محبوبیت قدم برداردوسواس بالای اشوان در ساخت ملودی و تنظیم آن، کمک بسیاری به تاثیرگذاری قطعاتش کرده است. اشوان بار‌ها اعلام کرده که تلاش می‌کند تا از تنظیم‌هایی به‌روز بهره‌مند ببرد. این وسواس، کمک بزرگی به بالا آمدن او در میان خوانندگان پاپ کرده است. خواننده‌ای که اکنون تجربه ۷ سال اجرای زنده را دارد و در تمامی این سال‌ها توانسته روی دور ثابتی از محبوبیت قدم بردارد و با یک برنامه‌ریزی درست، تقریبا در فواصل مشخصی، کار‌هایی را برای ارائه به مخاطبش منتشر کرده است.

دیگر شاخصه اجرای این خواننده که در کنسرت شب گذشته‌اش نیز مشهود بود، همراهی عجیب هواداران در اجرای تمامی قطعاتش بود. اشوان در کمترلحظه‌ای حاضران در سالن را به تشویق دعوت می‌کرد، اما طرفدارانش، به شکلی واحد، با وی همخوانی می‌کردند و اتفاقا ابن تشویق‌ها از دایره اخلاق خارج نمی‌شد. این خوانایی استقبال هواداران از خواننده محبوبشان، در کمتر اجرایی دیده می‌شود. ضمن آن‌که عمده طرفداران اشوان، نوجوانان و جوانانی هستند که همواره واکنش‌های هیجانی بی‌حدومرزی در سالن‌های کنسرت دارند، اما این واکنش‌ها در کنسرت اشوان، کنترل‌شده و اخلاقی است.

وسواس و ظرافت به سبک اشوان

اشوان اکنون در نقطه درستی از فعالیت‌های کارنامه هنری خود ایستاده است. او برای کارش، وسواس و ظرافت بسیاری به خرج می‌دهد. اجرای شب گذشته او، هیچ کم‌وکسری به‌نسبت اجرا‌های عادی او نداشت و وی از جان و دل مایه گذاشت تا در طول ۱۰۰ دقیقه، به حاضران در سالن خوش بگذرد. تجربه‌ای که وی موفق از آن بیرون آمد و برای چندمین بار ثابت کرد که وسواس در تولید کار‌های مخاطب‌پسند و به‌روز به همان اندازه اهمیت دارد که احترام گذاشتن به هواداران در اجرای یک کنسرت پرشور و پرانرژی.

کنسرت‌های اشوان به همت موسسه رویال هنر پارس با مدیریت مجید عبدی برگزار می‌شود.

سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به همت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران با همکاری بنیاد رودکی به دبیری رضا مهدوی تا از ۲۳ تا ۲۸ بهمن در بخش‌های رقابتی (جایزه باربَد) و غیررقابتی همزمان در تهران و استان‌های آذربایجان شرقی، بوشهر، سمنان، فارس، گلستان، مرکزی، مازندران، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، کرمانشاه، لرستان، کرمان و هرمزگان و با حضور ۲۱۰۹ هنرمند برگزار می‌شود. جایزه‌های ترانه، موسیقی و رسانه، بخش سرود و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->